Skip links

Over Hopr

Over Sandra Buermans

Creatief denkend. Hands-on ondernemend. Eigenwijze Analyticus. Energieke teamspeler. Denkend in totaaloplossingen. Strategisch in grote lijnen. Perfectionistisch in uitvoering.

Geboren in 1988 en woonachtig in Breda. Na mijn studies Facility Management aan de NHTV te Breda en Organisation Studies aan de Universiteit van Tilburg heb ik via Frisse Blikken en Jacobs Douwe Egberts veel projectmanagement ervaring op mogen doen in een divers aantal projecten.

In 2016 ben ik met HOPR gestart om bedrijven en instellingen te ontzorgen in projecten op het gebied van housing & hospitality. Mijn passie is het creëren van gastvrije en prettige omgevingen, waar medewerkers, gasten en/of studenten op een fijne manier kunnen (samen)werken, ontmoeten en studeren.

Met veel gedrevenheid en professioneel enthousiasme neem ik het voortouw als projectmanager en/of denk ik graag mee als adviseuse. Benader me gerust voor een kopje koffie als je meer wilt weten!

Over Hopr

HOPR staat voor Hospitality Projects en verzorgt het projectmanagement in trajecten waar Housing, Hospitality & Facility samenkomen.

HOPR creëert toegevoegde waarde door te kijken naar de cultuur van de organisatie, de vormgeving van de fysieke omgeving en de achterliggende facilitaire processen. Al deze onderdelen worden op een juiste wijze op elkaar afgestemd.

Voorbeelden van vraagstukken waarbij HOPR graag meedenkt:
• Eindelijk, we verhuizen naar een nieuwe locatie! Hoe vertalen we alle wensen, eisen en ideeën in passende totaaloplossingen en hoe vlieg ik het projectmanagement aan?

• Hoe verander ik mijn huidige huisvesting in een omgeving die past bij wie we écht zijn en wat we vandaag de dag doen? Hoe stimuleer ik samenwerken, creativiteit en/of gastvrijheid in een fysieke werkomgeving?

• Strategische huisvestingsanalyse; welke koers gaat onze organisatie de komende periode varen en hoe passen we onze locaties daarop aan?

Nieuwsgierig geworden?

Contact